perjantai 2. syyskuuta 2011

Kinuskinen banaanikakku


pohja
2 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 dl fariinisokeria
  • vaahdota
1 prk créme fraîchea
2 kypsää banaania soseena
1 ½ dl rouhittuja saksanpähkinöitä
100 g voisulaa
  • lisää vaahtoon
3 ¾ dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
½ tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
  • yhdistä kuivat aineet ja lisää varovasti vaahtoon
  • kaada taikina 22 cm kakkuvuokaan
  •  paista 175 °C noin 50 minuuttia

kuorrute
200 g tuorejuustoa
½ prk créme fraîchea
3 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
kinuskikastiketta (Valio vanilla täyteläisen pehmeä kinuskikastike)
  • vaahdota täytteen ainekset kuohkeaksi
  • levitä jäähtyneen kakun päälle ja koristele kakku esimerkiksi kinuskilla ja pähkinöillä


1 kommentti:

  1. Tää näyttää tosi herkulliselta, ehkä pakko testata joskus :)

    VastaaPoista