torstai 8. syyskuuta 2011

Pizza


pohja
250 g vettä
25 g tuorehiivaa
20 g oliiviöljyä
110 g durum-jauhoja
270 g karkeita vehnäjauhoja
  • mittaa ainekset yleiskoneen kulhoon ja vaivaa 10 minuuttia
7 g hienoa merisuolaa
7 g sokeria
  • lisää ja vaivaa vielä noin 10 minuuttia
  • anna taikinan levätä 45 minuuttia
  • jaa taikina kahteen osaan ja kauli kummastakin uunipellin kokoinen pohja
  • levitä pohjille tomaattikastike & täytteet ja paista 225 °C 10-15 minuuttia
rucolaa
pinjansiemeniä
  • ripottele pizzan päälle paiston jälkeen


tomaattikastike
1 sipuli
oliiviöljyä
  • pilko sipuli ja kuullota pannulla öljyssä
1 prk tomaattimurskaa
  • soseuta ja lisää pannulle
2-3 rkl siirappia
suolaa
pippuria
oreganoa
  • lisää mausteet ja anna kastikkeen hautua hetki


täytteet
ilmakuivattu kinkku - punasipuli - mozzarella
kirsikkatomaatti - punasipuli - mozzarella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti