esitaikina
1 g tuorehiivaa
125 g vettä
125 g vehnäjauhoja
- sekoita tasaiseksi, peitä kulho kelmulla ja anna olla huoneenlämmössä 24 tuntia
taikina
3 g tuorehiivaa
125 g vettä
125 g durumvehnäjauhoja
63 g vehnäjauhoja
- mittaa ainekset ja valmis esitaikina yleiskoneen kulhoon ja vaivaa taikinaa noin 13 minuuttia
- lisää ja vaivaa vielä 7 minuuttia
- anna taikinan levätä 1 ½ tuntia
- kaada taikina jauhotetulle alustalle ja levittele varovasti suorakaiteen muotoon
- levitä taikinalle ja rullaa varovasti
- ripottele päälle durumvehnäjauhoja ja paista 225 °C kullanruskeaksi
alkuperäinen ohje Jan Hedhin kirjasta
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti