Tämän glögin ohjeen olen alunperin lukenut Lantliv Mat & Vin -lehdestä ja se oli niin hyvää, että haluan jakaa ohjeen kanssanne. Mustaherukka ja appelsiini tuovat kivan kirpeyden glögiin.
8 annosta
2 dl mustaherukkamehutiivistettä
2 appelsiinin puristettu mehu
3 kokonaista tähtianista
1 tl kokonaisia kardemummia
1 kanelitanko
4 ohutta siivua tuoretta inkivääriä
- mittaa kattilaan ja keitä
- ota kattila liedeltä ja anna hautua hetki kannen alla
- siivilöi mausteet pois
1 rkl hunajaa
- lisää ja kuumenna höyryäväksi (älä keitä)
appelsiinin siivuja
- laita jokaiseen mukiin siivu appelsiinia ja muutama rusina
- täytä mukit glögillä
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti