sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juustoinen raparperipiirakka



Helppo ja nopea, mutta sitäkin herkullisempi piirakka. Raparperin voi helposti vaihtaa muihin kauden makuihin.


22x25 cm vuoka

pohja
400 g valmista kaura-murotaikinaa
  • anna taikinan sulaa ja painele voidellun vuoan pohjalle ja noin 3 cm reunoille


täyte
400 g raparperia
  • pilko ja ripottele pohjalle
400 g tuorejuustoa
150 g crème fraîchea
140 g sokeria
1 ½ rkl vaniljasokeria
1 rkl maizenaa
160 g kananmunaa
  • mittaa  kulhoon ja sekoita hyvin
  • kaada vuokaan raparperien päälle


kauramuru
75 g kaurahiutaleita
160 g kinuskikastiketta
  • yhdistä ja sekoita
  • ripottele täytteen päälle
  • paista 175 °C noin 35-45 minuuttia



1 kommentti:

  1. Onpa mielenkiintoinen ohje ja taatusti herkullinen! Otan ohjeen talteen ja kokeilen :)

    VastaaPoista